Tekocirkeln i Sundsvall

Nu har Tekocirkeln öppnat i Y-buss gamla lokaler på Sjögatan i Sundsvall.  Här är deras egna beskrivning av vad det är de sysslar med:

TEKOCIRKELN återanvänder kläder i form av ett klädbibliotek och klädbytesmarknad innehållande en greenscreen studio. TEKOCIRKELN, Er garderob på stan.

Klädbibliotek kommer snart vara lika vanliga och välbesökta som stads- och folkbiblioteken. Liknande idéer har provats i städer som Malmö, Norrköping, Stockholm, Göteborg, Uppsala och Umeå. Klädbytardagar har även de slagit igenom. Varför inte göra denna succé med lån och byte av kläder permanent i Sundsvall?

TekoCirkeln kommer tillföra ett etiskt klädhandlande till Sundsvall genom återanvändning av kläder i form av ett klädbibliotek och klädbytesmarknad innehållande en greenscreen studio.

Visionen är att i framtiden utöka verksamheten med fler tjänster och skapa en ekologisk mötesplats med café, design hörna, frisör, barberare och ett klädmärke. Denna affärsmodell planerar TekoCirkeln ta vidare som en franchise till andra städer. Det finns även en ambition att utveckla en liknande verksamhet på webben i form av en webbutik, community samt auktion.

Mer information om Tekocirkeln hittar du här:

https://www.facebook.com/tekocirkeln/info

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s