Julstämning i torpet

Nej den här gången är det inte vårat torp utan Maria och Annas torp i Vivsta utanför Sundsvall vi besöker.

Maria kontaktade mig för att se om jag var intresserad av att besöka deras torp och göra ett hemma-hos för några veckor sedan. Jag blev förstås peppad eftersom jag gillar att fota…
Jag fick veta av Maria att Sundsvalls Tidning skulle göra ett reportage hos dem och hon kollade först med tidningen om de kunde tänka sig att använda mina bilder till det reportaget. Sundsvalls Tidning valde en av sina egna fotografer istället, vilket jag kan förstå. De hade ju inte sett vad jag tar för bilder. Faktiskt så är det här är mitt första hemma-hos som jag har gjort.

Mer information om systrarnas torp hittar ni i Sundsvalls Tidnings reportage.

 

2 reaktioner på ”Julstämning i torpet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s