Snart går flyttlasset

Förra sommaren hittade vi torpet uppe i Erikslund och vi blev förstås överlyckliga, för vem vill inte ha ett eget ställe på landet?!
Huset som är byggt i början av sekelskiftet är alldeles lagom stort för oss, och tomten är generös nog för oss att i framtiden odla och ha lite djur. Eftersom det är ett äldre hus så är isoleringen inte den bästa, vilket vi märkte i vintras. Så nu när vi vet hur huset mår under de olika årstiderna har vi planerat för att fixa med det viktigaste så att vi kan bo där permanent. Vi flyttar äntligen dit där vi vill vara.
För min sambo blir det att komma tillbaka hem, och det känns tryggt med hennes fina familj som bor en bit bort.

Givetvis kommer jag att fortsätta med fotograferandet och Sundsvall kommer även i fortsättningen att se mig ränna runt med kameran runt halsen. Jag ser det som en utökad lekplats/arbetsplats där naturen och lugnet i Erikslund blir min primära inspirationskälla.

Från och med nu finns jag alltså tillgänglig som fotograf i Ånge med omnejd, men först ska jag snickra lite på huset.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s