Tre årstider

Efter flytten till Erikslund så blev det en intensiv period med fix av torpet. Glasen i nästan alla fönster byttes ut, toalettgolvet revs, isolerades och byggdes upp på nytt, vattenledningarna drogs om, kallskrubben på övervåningen gjordes om till en dusch, vi lade in nya golv på nedervåningen, med mera.
När vi flyttade hit hade vi tre katter. Nu har vi fem stycken.
Men visst hanns det med andra saker också. Vi spanade efter björn i Borgsjöbyn, gjorde en roadtrip till Jämtland, ett nytt besök i Trolska skogen, Burefestivalen, några bröllop och event rikare, vernissage, skolstart i den nya skolan för barnen, Halloween och luciafirande. Strax innan jul blev jag för första gången pappa, och vips så är vi i nutiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s